Ha pedig később ott már nem találnátok, akkor le tudjátok tölteni innen: Link

a telefon pedig egy Grand X In, 8GB SDKeeperv85 írta:Szia!
Én semmit sem tettem fel hozzá, úgy is felismeri a Win 7...
Shamen írta:Leszedtem a legfrissebb drivert a hivatalos zte oldalról ( P020121123545989744685.zip ) és a benne foglaltak szerint próbáltam eljárni. Ellenben kb 50-80MB adat átmásolása közben egyszerűen lefagy

Zsolt_72 írta:
Szia!
Itt van egy "kis" bibi![]()
Ha rákattintasz az első posztban a Dropbox-linkemre, lejön a driverpack. Az viszont kemény 9,3 MB, tehát Te valami mást próbálsz lerángatni
Shamen írta:
Szia. Felismeri az én gépem is, csak nem tudok vele mit kezdeni. Egyszerűen lefagy a gép vagy a telefon, esetleg mindkettő és azt is egyszerre, ha próbálok valamit másolni. És most ne valami több GB filet képzeljünk el, hanem egy szimpla 150kb-os képet. Beáll mint a gerely. Ha újraindítom a gépet vagy a telefont, akkor sem múlik el a hiba. Driver fent van, de haladás semmi.
( akkora szerencséim vannak a telefonokkal egyébként,hogy az már művészet! ) Köszönöm a tippet picur130 írta:sziasztok:) nekem egy olyan gondom van hogy hiába dugom gépre a telot nem ismeri fel...... csak a usb hiba kereső jön elő és ennyi.....esetleg valaki tapasztalt hasonlot??? esetleg valakinek valami tipp hogy mi lehet a baj???
kelzsoca írta:
Ennél picit bővebben, ha lehetne kérnem.
Milyen OP rendszer van a PC-n, hogyan próbálod, SD kártya van -e a telefonban stb..
két gépen néztem mind a kettön 64bites Windows 7 gyári USB kábellel és más Micro usb-vel is néztem és semmi
sd card 4gb class 2tes de 512mb ext 4 particios még a ZTE blade korszakból
próbáltam sd kártya nélkül is úgyse jön be semmi :///drumsounds írta:sziasztok!Felraktam ezt a driver pack-ot, de így sem ismeri fel a gép a telefont, vagyis felismeri, kis fülben lent oda írja h android-phone, de csak a telepítő varázslót adja be!Xp van a gépen.
picur130 írta:
Jaj Bocsánat figyelmetlen voltamkét gépen néztem mind a kettön 64bites Windows 7 gyári USB kábellel és más Micro usb-vel is néztem és semmi
sd card 4gb class 2tes de 512mb ext 4 particios még a ZTE blade korszakból
próbáltam sd kártya nélkül is úgyse jön be semmi :///
Vereshurka írta:
Szintén 64bites win7-en próbáltam én is és hasonlóan sokat szenvedtem vele. Se driver pack, se másik usb kábel, se semmi nem segített. A trükk végül az volt, hogy végig kellett próbálgatni a gépem mind a 8 usb portját és volt amelyikben működött, volt amelyikben nem. Az előlapi usb-k alapból esélytelenek, illetve ne használj semmiféle közdarabot, pl. hosszabbító kábelt, csak direktben kösd össze a telefont a géppel. Az egyikben fel kellene ismernie, csak próbálgasd. Ha sikerül egy megfelelőt találni akkor eljátszik vele egy kis ideig és felrakja simán a drivereket magának.
Tomikaah írta:
Pedig nálam is win7 64bit van és egyből látja még első usb-n is

Vereshurka írta:Van hozzáférésem mind kalózkodott, mind eredeti windows 7-es gépekhez is és egyformán nem ment egyiken sem. Szerintem az eltérő viselkedés oka inkább az eltérő hardver, nem pedig a szoftver eredete. Tapasztalatom szerint az első usb portok sok gépen nem használhatók driver telepítésre, de utána ugyanazt az eszközt tökéletesen lehet használni rajta. Telefonnal is tudom használni simán őket, de drivert csak a hátsókról lehet telepíteni. Probléma okát én abban látom, hogy ezek a csatlakozók a házzal együtt kerülnek a gépbe, és csak utólag lesznek rákötve az alaplapra. Egyes alaplap/csatlakozó kombók jól működnek (pl előző alaplapommal nem volt ilyen problémám, ezzel meg van, minden eszközzel amit rá akarok dugdosni), mások meg nem. De nem akarok jobban belemenni és offolni, és lehet hülyeség az egész. ezek csak az én tapasztalataim.

golyós írta:Nekem is ez a gondom,hogy nem ismeri fel a telefont semmi.Telefon cserém volt állandó kikapcsolás miatt, a régivel nem volt gond.
Se Xp se Vista nem ismeri fel.Xp asztali gép Vista laptop.Több usb-n is próbáltam.Driver fenn van mindkettőn,kábelt próbáltam többet is de semmi.
Ötlet?
Keeperv85 írta:
Le kéne pucolni az drivert. Van rá pár megoldás, pl az USBDeview.
golyós írta:Köszi,meló után kipróbálom.
golyós írta:A b04-es szoftot van érte újrarakni vagy semmi jelentősége?(rajta van a zip a kártyán)

golyós írta:Az jó, akkor a cseretelefont is vihetem vissza?Még a végén nem adnak másikat hanem visszaadják az árát.

Keeperv85 írta:
Le kéne pucolni az drivert. Van rá pár megoldás, pl az USBDeview.
BerGeri87 írta:(...)Hozzácsatlakoztattam a géphez USB-n keresztül. A számítógépem látja is, ZTE Grand X In használatra kész! Viszont másolni semmit nem tudok rá, mert total commander nem látja. Gondolom ez azért van mert nincs SD kártyám jelenleg benne. De magára a telefonra nem lehet másolni a belső memóriájába? Köszi a választ!

Zsolt_72 írta:
Szia!
Csináld végig ezt: MTP eszközök használata Total Commander-ben és legalább az 510 MB-s belső SD-t eléred vele. Érdemes volna hosszabb távon beletenned egy mikroSD-t, pár ezerért már kapsz több GB plusz tárhelyet.
golyós írta:Tegyek bele sdt? 16 gb Samsung class 6 van benne.
Azt elfelejtettem,hogy 3 adatkábellel is próbáltam.
Próbálj ki másik kábelt
vagy mutasd meg egy szervizesnek, mit szól hozzá?Zsolt_72 írta:
Szia!
Csináld végig ezt: MTP eszközök használata Total Commander-ben és legalább az 510 MB-s belső SD-t eléred vele. Érdemes volna hosszabb távon beletenned egy mikroSD-t, pár ezerért már kapsz több GB plusz tárhelyet.
silent11 írta:Hi az én gondom is az lenne mint az előző Hsz-ekben másoknak. Konkrétan: legfrissebb driverek a gépen, és sem Total Commanderben, sem windows intézőben nem látja a gép a telefont. Bonyolítja a helyzetet hogy Windows 8-am van (64 bit). Frissebb driver, vagy valami mentő ötlet lenne valakinek? Egyelőre csak annyit tudtam csinálni hogy Connectify nevű progival megosztom a fileokat és a Grand X böngészőjéből leszedem. De visszafelé problémás, ha nagy fileokat akarok a gépre visszarakni, csak bluetooth.
Update: Wifi file transfer pro-val böngészőn keresztül lehet viszonylag kényelmesen levenni-feltenni wifi-vel fileokat, engem innentől az egész USB-s csatlakozás nem érdekel, 2 napomat vitte el a semmi. Remélem tudtam segíteni, üdv.
Keeperv85 írta:
Korábban volt szó a AirDroid-ról... Az is nagyon ügyes és praktikus.

Heidi írta:Sziasztok!
Kicsit én is szívtam azzal, hogy nem látja a gép a telefont, aztán végül megtaláltam a megoldást egy másik topicban:
"Amikor a telón megnyitod a tárhely linket, ahol mutatja a rendelkezésedre álló helyet, nos AKKOR kell rányomni a lenti bal alsó egyesre (A három vizszintes vonal) és akkor felugrik egy kis ablak amire ha rákattansz, ad két opciót, hogy a telót média, avagy foto módban szeretnéd e csatizni a Pc-hez. Szóval ennyi..."
Hátha másnak is ez a baj

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot], itonmmjo valamint 0 vendég